Anunturi animale

Norvegiana de pãdure

Norvegiana de pãdure este o pisica elegantã, pufoasã, adaptatã la clima rece. Aceastã rasa încã pãstreazã spiritul sãlbatic și este o felinã exoticã, având un caracter puternic și un aspect distins.

       

Personalitate: Norvegiana de pãdure are o personalitate unicã, independentã și în același timp sociabilã. Nu are probleme în conviețuirea cu alte pisici și acceptã ușor prezența câinilor sau a altor animale. Motanii tind a fi agresivi fațã de alți masculi. Femela este mai docilã, mai blândã, în mod general ea tolereazã alte femele pe teritoriul ei. Pisicile din aceasta rasã sunt jucãușe și pot fi învãțate sã conviețuiascã cu copii mici.

        

Alimentație: Pentru aceastã rasã este nevoie de hranã de înaltã calitate. Poate primi carne de pasãre, pește și vitã. Sunt recomandate și granulele speciale pentru pisici. Aceste pisici pot fi predispuse la obezitate și este bine sã monitorizați atent hrana pe care o oferiți, la fel și greutatea pisicii, asigurați-vã cã are greutatea optimã pentru vârsta ei.

        

Istoric: Originarã din Peninsula Scandinavia, Norvegiana de pãdure este o rasã foarte veche, fiind sursa de inspirație pentru legendele nordice. Pisicile din aceastã rasã erau luate în corãbii de cãtre vikingi, și folosite pentru exterminarea șoarecilor și șobolanilor. Rasa a fost recunoscutã în Norvegia în anul 1930 și a participat pentru prima data la un concurs internațional în 1938.

        

Înmulțire: Fertilitatea norvegienei de pãdure este foarte ridicatã, o femelã poate sa aiba pânã la 6 pui la o fãtare.

        

Speranța de viațã: Pisicile Norvegiana de pãdure trãiesc foarte mult, pânã la 16 ani, în unele cazuri ajung la 20 de ani.

        

Aspect și dimensiuni: Blana ei are nevoie de o ingrijire speciala, baia se face odatã pe lunã sau la 2 luni. Pisica trebuie pieptenatã cu o perie sau un pieptene propiu, cel puțin odatã pe sãptãmânã. Pãrul este lung, aspru și fin. Culorile acceptate sunt tigrat, portocaliu, alb, roscat etc. Urechiile de tip linx sunt preferate, dar nu obligatorii. Capul este mare în raport cu corpul, ochii sunt mari si rotunzi. Este o rasã de talie mare, un mascul adult poate depași 8 kg.

 

Anunțuri promovate

Pui veverita Degu cafenii si bej Pui veverita Degu cafenii si bej

Pui veverita Degu, varsta 1 luna de zile in data de 18.03.2021. Sunt cuminti și jucăuși. Am 7 pui cafenii și 2 bej. Preț pentru cei cafenii: 50 de lei/bucata, iar pentru cei 2 bej: 100 lei/bucata (sunt culori rare). Veveritele degu sunt animale sociabile și se recomanda sa stea câte minim 2 exemplare împreună. Doar predare personală in București sau județul Ilfov. Nu trimit prin curier.

50 RON

Crapi japonezi koi de acvariu sau i Crapi japonezi koi de acvariu sau i

Crapi japonezi direct de la Fermadecrapikoi. Pestii sunt crescuti in Romania sau provin din export .Sunt aclimatizati la conditiile locale.Preturi de producator. Pretul din anunt este strict informativ avand in vedere multitudinea de dimensiuni si calități a acestor pesti.

15 RON

Husky Siberian pentru Imperechere Husky Siberian pentru Imperechere

Husky Siberian, 2 ani si jumatate, foarte sanatos, toate vaccinarile la zi, adus din Statele Unite, cautam sa il imperechem.

200 RON

Hamuri impermeabile pentru câini Hamuri impermeabile pentru câini

Hamuri impermeabile pentru căței, diverse modele. Fiecare ham este făcut la comandă, după dimensiunile cățelului, având doua prinderi pentru lesa si medalion. Materialul exterior este impermabil si rezistent iar materialul de la interior este moale. Culoarea cusaturii poate fi aleasa de client. Transport gratuit in Bucuresti - Ilfov

70 RON

Donez pui pisica alb cu negru Donez pui pisica alb cu negru

Donez pui pisica alb negru in varsta de 6 luni,foarte afectuoasa si jucausa.Este deparazitata,sterilizata si invatata la litiera :)

01 RON

Pui de Shar Pei de 6 saptamani Pui de Shar Pei de 6 saptamani

Cățelușii au 6 săptămâni , sunt vaccinați deparazitați și carnet de sănătate. Mama puiutilor este sharpei iar tatal lup toti avand limba mov .. pentru mai multe detalii sunati la numarul 0769657600

900 RON

Pui husky siberian frumos deosebit Pui husky siberian frumos deosebit

Pui husky siberian de vanzare, minunat, utilizat în principal pentru plăcerea si bucuria copiilor cu chef de joacă. Este foarte receptivşi este un companion bun pentru casa. Fotografii pot fi trimise la cerere.

1200 EURO

Cameleon Furcifer Pardalis MASCUL Cameleon Furcifer Pardalis MASCUL

Cameleon originar din Madagascar, are varsta de aproape un an, este mascul si are o paleta de culori superba. Terariul vine complet, NU aveti nevoie sa mai cumparati nimica. Are toate accesoriile, lampi de caldura, lampi de ultraviolete, acces pentru cameleon in fiecare colt al terariului cu ajutorul betelor de bambus si de vita de vie. Plante naturale specifice pt cameleoni. Va ofer si pulverizator de apa. Podeaua terariului are deja facuta scurgere pentru apa. Se hraneste cu hrana vie odata la doua-trei zile. Dimensiuni terariu: 46 cm latime si lungime, 90 inaltime.

1850 RON

Obține vizibilitate mai mare Folosește promovarea VIP să ai anunțul promovat pe prima pagină

Vezi mai multe detalii