Anunturi animale

Red-shanked Douc Langur

Red-shanked Douc Langur este o specie de maimuțã originarã din Asia, care face parte din familia Cercopithecidae.

        

Comportament: Aceastã specie este sociabilã, trãiesc în grupuri formate din 10-20 de membrii, uneori chiar mai mulți. Masculii sunt bigami, se împerecheazã cu 2 sau mai multe femele.

Grupul stabilește o ierarhie foarte bine structuratã, în general maimuțele fac parte din grupul în care s-au nãscut.

La fiecare deplasare masculii dominanți merg în fațã,cei tineri în spate. Femelele cu pui se deplaseazã întotdeauna în centru, astfel fiind protejate.

Un exemplar adult poate sa sarã pânã la 5 m.

         

Alimentatie: Red-shanked Douc Langur se hrãnește cu frunze, bambus, semințe și petale de flori. Stomacul lor are capacitatea de a digera celuloza.

         

Înmulțire: Femelele și masculii ajung la maturitate la vârsta de 4-5 ani. Perioada de împerechere începe toamna, din luna septembrie. Gestația dureazã între 170 și 190 de zile. Se naște un singur pui la o fãtare. Puiul este alãptat în primele luni de viațã de cãtre mama lui, dar uneori și de cãtre celelalte femele din grup.

        

Aspect și dimensiuni: Masculii si femelele sunt foarte asemãnãtori fizic si se deosebesc greu.

         

Blana lor este deasã, catifelatã, multicolorã. Extremitãțile sunt de culoare deschisa și fața galbenã. Membrele superioare sunt lungi, capul este rotund cu urechi foarte mici.

Dimensiunile corpului sunt cuprinse între 60 și 70 cm,cu o coadã care are o lungime de aproximativ 60 cm. Greutatea medie este 6 kg pentru femele și 7 kg pentru masculi.

        

Speranța de viațã: cuprinsã între  20 și 25 de ani.

       

 

Anunțuri promovate

Pui Airedale Terrier cu Pedigree Pui Airedale Terrier cu Pedigree

Pui de Airedale Terrier nascuti pe 25.04 din parinti campioni cu Pedigree. Din cuibul de 8 puiuti au ramas doua femele si un mascul ce au schema completa de vaccinare, pedigree, carnet de performanta si carnet de sanatate.

650 EURO

Pui caine rasa Lup Alb Elvetian Pui caine rasa Lup Alb Elvetian

Canisa Arimar vinde pui Ciobănesc alb elvetian: 2 femele, 2 masculi in vârstă de 5 săptămâni în prezent. Ambii părinți sunt campioni cu rezultate excelente la expozițiile canine. Pot intra in posesia cumpărătorului după primele 2 vaccinuri și rapel ( aprox. 7 săptămâni ). Pret ptr Romania 700 euro. ( pretul include: carnet de sănătate, 3 vaccinuri + deparazitare efectuate, microcipare, certificat pedigree ). Se pot vedea în Brasov.

700 EURO

Pitbull catelusi de vanzare Pitbull catelusi de vanzare

Vand catelusi Pitbull nascuti 30.05.2022. în cea mai atractivă culoare liliac și platină. Cățeii provin din genele de culoare liliac și platină. Ambii părinți locuiesc cu noi și pot fi văzuți. Puii au fost vaccinați de două ori și curățați de paraziți interni și externi de mai multe ori sub supravegherea constantă a unui medic veterinar. Sanatate si garantie de calitate!!! Exista posibilitatea de livrare a cateilor in strainatate, cu pasapoarte UE si microcipuri. Pentru informații suplimentare, contactați-ne: +381631639809 +381638324804 (Viber, WhatsApp) E-mail: mijailovickv12@gmail.com Vă mulțumim că ați vizitat anunțul nostru

1000 EURO

Pui de Bulldog Francez Pui de Bulldog Francez

Vand pui de Bulldog Francez,nascuti pe 19 Iulie,acestia vor putea parasi cuibul incepand cu data de 19 Septembrie,cu carnet de sanatate,vaccinati si deparazitati. Mai sunt disponibili 3 baieti.Cateii sunt perfect sanatosi si jucausi.

1500 RON

Căței Ciobanesti de Bucovina Căței Ciobanesti de Bucovina

Vand doi căței ciobănești masculi 2 luni Un vaccin făcut Ofer mai multe detalii la nr de telefon 0741623902

250 RON

 De vanzare mai multe exemplare de Chinchila in varsta 8 luni De vanzare mai multe exemplare de Chinchila in varsta 8 luni

Chinchila de vanzare femele sau masculi de 8 luni pret 200 lei

200 RON

Cumpar pui de Raton - animal de companie Cumpar pui de Raton - animal de companie

Cumpar pui de Raton - animal de companie

500 RON

Papagali Jako pui cu acte CITES Papagali Jako pui cu acte CITES

Crescător cu experiența autorizat de Agentia de Protectia Mediului vand legal pui papagali Jako crescuți la mana foarte blanzi cu acte CITES apendix1 eliberate de Ministerul Mediului ,din 1 ian 2017 a devenit o specie protejata , sunt inelati si integistrati la Agentia de Protectia Mediului ,au ochii negri dovada ca sunt pui cu test ADN , inelati .In pret este inclus testul ADN , actele CITES si mancare . Mai multe informati la telefon sau whatsapp.

1000 EURO

Obține vizibilitate mai mare Folosește promovarea VIP să ai anunțul promovat pe prima pagină

Vezi mai multe detalii