Anunturi animale

Pomeranian

Pomeranianul este o rasã de câini de talie micã, cu blana lungã de culoare de obicei roșcatã. Acești micuți au fost apreciați din timpuri foarte vechi ca animal de companie energic și jucãuș, parteneri de nãdejde cu aspect simpatic.

Câinele Pomeranian se aseamãnã mai degrabã cu o vulpe, decât cu celelalte rase canine. Strãmoșii rasei Pomeranian erau câini de sanie nordici proveniți din Islanda și Laponia.

       

Istoric: Cãțeii Pomeranian din zilele noastre sunt foarte diferiți fațã de strãmoșii lor. Primii câini nordici care au ajuns în Anglia și au dus la formarea acestei rase, aveau peste 10 kg și un aspect fizic diferit, respectiv o talie mai mare. În urma eforturilor celor mai mulți crescãtori prin selecție artificialã s-a ajuns la aceasta rasã idealã ca animal de companie. Scopul crescãtorilor era obținerea unui cãțel foarte mic, care sã poatã locui în interiorul casei, frumos și simpatic, care sã fie pe placul iubitorilor de câini.

Pânã la sfârșitul anilor 1880, rasa nu era atât de bine cunoscutã, dar ca și în cazul altor rase, Regina Victoria a Angliei și-a manifestat interesul fațã de acest câine, popularitatea acestuia crescând impresionant.

Documente oficiale atestã faptul cã dupa scufundarea Titanicului, în dimineața de 15 aprilie 1912, au fost salvați doar 3 câini, iar 2 dintre ei aparțineau rasei Pomeranian.

Rasa a fost inregistratã în Germania, mai este cunoscuta și sub denumirea de Spitz German sau Spitz Volpino.

        

Comportament: Cãțelusii Pomeranian sunt mândri, interesați sã capteze toatã atenția. Fãrã o educație adecvatãș cãțeii Pomeranian pot deveni foarte isterici sau chiar agresivi. În general nu sunt încrezãtori în persoane strãine și vor lãtra imediat dacã simt cã ceva nu este in regulã.

Aceastã rasã se recomandã familiilor cu copii mici, cãțeii fiind extrem de activi și vor crea întotdeauna o atmosferã plãcutã, personalitatea lor potrivindu-se copiilor de orice vârstã.

        

Alimentație: Pomeranienii au nevoie de o alimentatie sãnãtoasã, de bunã calitate. Evitați grãsimile și alimentele care conțin zahãr.

Hrana câinelui trebuie sã conținã o proportie mare de proteinã din carne, fie uscatã, fie umadã. Este de evitat hrana care conține proporție mare de cereale. Douã mese pe zi, în porții mici, adecvate greutãții sale sunt suficiente pentru un stil de viațã sãnãtos.

        

Înmulțire: Atãt femela cât și masculul sunt apți pentru montã dupã ce împlinesc minim 2 ani. Se recomandã aducerea femelei pe teritoriul masculului ți niciodatã invers.

Gestația dureazã între 59-62 de zil, femela aducând pe lume un numar de 3-5 cãțeluși.

Puii pot fi despãrțiți de mama lor dupã ce împlinesc vârsta de 6 sãptãmâni minim.

        

Aspect fizic și dimensiuni: Rasa Pomeranian are aspect de vulpe, cu blana pufoasã și deasã. Culoarea pãrului este in general roșcatã,  urechile sunt ascuțite, iar coada este purtatã "covrig" pe spate.

Înalțimea nu depãșeste 30 cm în greaban si au o greutate de aproximativ 3 kg.

        

Speranța de viațã: câinii Pomeranian pot trai foarte mult, uneori depãșesc vârsta de 15 ani.

 

Anunțuri promovate

Lebede negre si rate exotice de vanzare Lebede negre si rate exotice de vanzare

De vanzare , lebede negre 1 pereche + 1 mascul , 1 pereche rate mandarine , 2 rate mandarine albe femele , 1 pereche rate caroline , 1 mascul de rata carolina argintiu , 2 masculi de rata micul atlantic , 1 pereche de rate fluieratoare de chile , 1 pereche de rate verzicolor , 1 pereche de fluiratare orange , 2 perechi de rate salbatice si .

600 EURO

Papagali Jako pui cu acte CITES Papagali Jako pui cu acte CITES

Crescător cu experiența autorizat de Agentia de Protectia Mediului vand legal pui papagali Jako crescuți la mana foarte blanzi cu acte CITES apendix1 eliberate de Ministerul Mediului ,din 1 ian 2017 a devenit o specie protejata , sunt inelati si integistrati la Agentia de Protectia Mediului ,au ochii negri dovada ca sunt pui cu test ADN , inelati .In pret este inclus testul ADN , actele CITES si mancare . Mai multe informati la telefon sau whatsapp.

1000 EURO

Pui Airedale Terrier cu Pedigree Pui Airedale Terrier cu Pedigree

Pui de Airedale Terrier nascuti pe 25.04 din parinti campioni cu Pedigree. Din cuibul de 8 puiuti au ramas doua femele si un mascul ce au schema completa de vaccinare, pedigree, carnet de performanta si carnet de sanatate.

650 EURO

 De vanzare mai multe exemplare de Chinchila in varsta 8 luni De vanzare mai multe exemplare de Chinchila in varsta 8 luni

Chinchila de vanzare femele sau masculi de 8 luni pret 200 lei

200 RON

Căței Ciobanesti de Bucovina Căței Ciobanesti de Bucovina

Vand doi căței ciobănești masculi 2 luni Un vaccin făcut Ofer mai multe detalii la nr de telefon 0741623902

250 RON

Cumpar pui de Raton - animal de companie Cumpar pui de Raton - animal de companie

Cumpar pui de Raton - animal de companie

500 RON

Pitbull catelusi de vanzare Pitbull catelusi de vanzare

Vand catelusi Pitbull nascuti 30.05.2022. în cea mai atractivă culoare liliac și platină. Cățeii provin din genele de culoare liliac și platină. Ambii părinți locuiesc cu noi și pot fi văzuți. Puii au fost vaccinați de două ori și curățați de paraziți interni și externi de mai multe ori sub supravegherea constantă a unui medic veterinar. Sanatate si garantie de calitate!!! Exista posibilitatea de livrare a cateilor in strainatate, cu pasapoarte UE si microcipuri. Pentru informații suplimentare, contactați-ne: +381631639809 +381638324804 (Viber, WhatsApp) E-mail: mijailovickv12@gmail.com Vă mulțumim că ați vizitat anunțul nostru

1000 EURO

Pești Ciclide africane și alte rase Pești Ciclide africane și alte rase

Pozele sunt cu pestii din acvariile mele, sunt părinții puilor pe care ii dau. Pachet Caeruleus 4-5 cm 20 buc - 90 ron Pachet Caeruleus 7-9 cm, 10 buc - 120 ron, 20 buc - 200 ron Pui si juvenili 2 - 7 cm de la 5 ron: Lupingu Demasoni Caeruleus Aulonocara OB Socolofi Albino Masculi maturi 12-15 cm la 50 ron Aulonocara OB (prima poză) Lupingu (a doua poza) Borley Kadango Red Sholder Delfin Fryeri Zimbabwe Rocks Acei Msuli Demasoni Caeruleus Red Zebra

3 RON

Obține vizibilitate mai mare Folosește promovarea VIP să ai anunțul promovat pe prima pagină

Vezi mai multe detalii