Anunturi animale

Pomeranian

Pomeranianul este o rasã de câini de talie micã, cu blana lungã de culoare de obicei roșcatã. Acești micuți au fost apreciați din timpuri foarte vechi ca animal de companie energic și jucãuș, parteneri de nãdejde cu aspect simpatic.

Câinele Pomeranian se aseamãnã mai degrabã cu o vulpe, decât cu celelalte rase canine. Strãmoșii rasei Pomeranian erau câini de sanie nordici proveniți din Islanda și Laponia.

       

Istoric: Cãțeii Pomeranian din zilele noastre sunt foarte diferiți fațã de strãmoșii lor. Primii câini nordici care au ajuns în Anglia și au dus la formarea acestei rase, aveau peste 10 kg și un aspect fizic diferit, respectiv o talie mai mare. În urma eforturilor celor mai mulți crescãtori prin selecție artificialã s-a ajuns la aceasta rasã idealã ca animal de companie. Scopul crescãtorilor era obținerea unui cãțel foarte mic, care sã poatã locui în interiorul casei, frumos și simpatic, care sã fie pe placul iubitorilor de câini.

Pânã la sfârșitul anilor 1880, rasa nu era atât de bine cunoscutã, dar ca și în cazul altor rase, Regina Victoria a Angliei și-a manifestat interesul fațã de acest câine, popularitatea acestuia crescând impresionant.

Documente oficiale atestã faptul cã dupa scufundarea Titanicului, în dimineața de 15 aprilie 1912, au fost salvați doar 3 câini, iar 2 dintre ei aparțineau rasei Pomeranian.

Rasa a fost inregistratã în Germania, mai este cunoscuta și sub denumirea de Spitz German sau Spitz Volpino.

        

Comportament: Cãțelusii Pomeranian sunt mândri, interesați sã capteze toatã atenția. Fãrã o educație adecvatãș cãțeii Pomeranian pot deveni foarte isterici sau chiar agresivi. În general nu sunt încrezãtori în persoane strãine și vor lãtra imediat dacã simt cã ceva nu este in regulã.

Aceastã rasã se recomandã familiilor cu copii mici, cãțeii fiind extrem de activi și vor crea întotdeauna o atmosferã plãcutã, personalitatea lor potrivindu-se copiilor de orice vârstã.

        

Alimentație: Pomeranienii au nevoie de o alimentatie sãnãtoasã, de bunã calitate. Evitați grãsimile și alimentele care conțin zahãr.

Hrana câinelui trebuie sã conținã o proportie mare de proteinã din carne, fie uscatã, fie umadã. Este de evitat hrana care conține proporție mare de cereale. Douã mese pe zi, în porții mici, adecvate greutãții sale sunt suficiente pentru un stil de viațã sãnãtos.

        

Înmulțire: Atãt femela cât și masculul sunt apți pentru montã dupã ce împlinesc minim 2 ani. Se recomandã aducerea femelei pe teritoriul masculului ți niciodatã invers.

Gestația dureazã între 59-62 de zil, femela aducând pe lume un numar de 3-5 cãțeluși.

Puii pot fi despãrțiți de mama lor dupã ce împlinesc vârsta de 6 sãptãmâni minim.

        

Aspect fizic și dimensiuni: Rasa Pomeranian are aspect de vulpe, cu blana pufoasã și deasã. Culoarea pãrului este in general roșcatã,  urechile sunt ascuțite, iar coada este purtatã "covrig" pe spate.

Înalțimea nu depãșeste 30 cm în greaban si au o greutate de aproximativ 3 kg.

        

Speranța de viațã: câinii Pomeranian pot trai foarte mult, uneori depãșesc vârsta de 15 ani.

 

Anunțuri promovate

Pui caine rasa Lup Alb Elvetian Pui caine rasa Lup Alb Elvetian

Canisa Arimar vinde pui Ciobănesc alb elvetian: 2 femele, 2 masculi in vârstă de 5 săptămâni în prezent. Ambii părinți sunt campioni cu rezultate excelente la expozițiile canine. Pot intra in posesia cumpărătorului după primele 2 vaccinuri și rapel ( aprox. 7 săptămâni ). Pret ptr Romania 700 euro. ( pretul include: carnet de sănătate, 3 vaccinuri + deparazitare efectuate, microcipare, certificat pedigree ). Se pot vedea în Brasov.

700 EURO

Husky Siberian rasa pura Husky Siberian rasa pura

Suntem animale de companie perfecte pentru familie, deoarece tânjim după atenție și suntem mereu fericiti și gata s-i binedispunem și pe ceilalți. Putem conviețui și într-un apartament, dar și într-o curte în care avem spațiu să ne jucam. Ne căutăm stăpâni buni,iubitori și mai ales răbdători sa putem avea o creștere frumoasa și sănătoasă! Noi suntem 5 frățiorii din rasa husky siberian, 3 băieți și 2 fetițe, gata să pornim cu dreptul în călătoria noastra alaturi de tine! Suntem născuți pe 27 noiembrie 2022, avem deja primele 2 vaccinuri..papam singuri și ne jucam toată ziua. Stăpâni părinților noștri,își rezervă dreptul de a ne alege viitorii stăpâni! La cerere se pot trimite poze și cu părinții.

800 RON

 De vanzare mai multe exemplare de Chinchila in varsta 8 luni De vanzare mai multe exemplare de Chinchila in varsta 8 luni

Chinchila de vanzare femele sau masculi de 8 luni pret 200 lei

200 RON

Husky siberian de vânzare. Dețin ambii părinți Husky siberian de vânzare. Dețin ambii părinți

Ursuleți adorabili își cauta stăpân! Cei mai adorabili puișori de husky își cauta familii iubitoare.6 băieței (ochi maro) și 4 fetite (1 cu ochi albaștri, 1 un ochi albastru și unu maro și 2 fete ambii ochi maro) au fost născuți pe data de 24 ianuarie 2022 și sunt gata sa plece către viitoarele lor familii vaccinați și deparazitați. Dețin ambii părinți, exemplare deosebite. Nu ezitați sa ma contactați la numărul de telefon 07******34. Ofer transport pe o raza de maxim 300 de km. Femela cu un ochi albastru și unul maro- 800 de lei Femela cu ambii ochi albaștrii - 700 de lei Masculi cu ambii ochi maro- 600 de lei Femela cu ambii ochi maro - 500 de lei

500 RON

 Puiut mini york terrier Puiut mini york terrier

Vand pui mini york terrier fetita si baiat, 6 sapt.detin ambi parinti, trimit la cerere si alte poze

2500 RON

Pești Ciclide africane și alte rase Pești Ciclide africane și alte rase

Pozele sunt cu pestii din acvariile mele, sunt părinții puilor pe care ii dau. Pachet Caeruleus 4-5 cm 20 buc - 90 ron Pachet Caeruleus 7-9 cm, 10 buc - 120 ron, 20 buc - 200 ron Pui si juvenili 2 - 7 cm de la 5 ron: Lupingu Demasoni Caeruleus Aulonocara OB Socolofi Albino Masculi maturi 12-15 cm la 50 ron Aulonocara OB (prima poză) Lupingu (a doua poza) Borley Kadango Red Sholder Delfin Fryeri Zimbabwe Rocks Acei Msuli Demasoni Caeruleus Red Zebra

3 RON

Cusca caine LARGE, izolata termic, pereti 4 cm, lacuita, usa Cusca caine LARGE, izolata termic, pereti 4 cm, lacuita, usa

Potivita pentru câini cu o inaltime maxima de 60 cm la greaban. Caracteristici: - construită din lambriu de lemn - izolată termic cu polistiren și căptușită pe interior cu OSB - înălțată de la sol perntru a feri câinele de umezeală și a menține cușca uscată - prelucrare precisă și imbinări solide, nu folosim cuie, doar holșuruburi - lăcuită cu lac pe bază de apă, rezistent la intemperii și UV (ecologic) - acoperită cu șindrilă bituminoasă Tegola (cu fribra de sticlă) - acoperiș detașabil pentru întreținere mai ușoară - include ușă din PVC flexibil, rezistent la îngheț, rămâne flexibil la temperaturi foarte scăzute (aprobat in ind. alimentară) - livrare gratuită la domiciliu prin curier rapid - grosime pereți: 4 cm - dimensiuni interioare: Lungime 90 X latime 60 X înălțime 61 cm - dimensiuni exterioare: Lungime 106 X latime 92 X înălțime 79 cm - dimensiuni ușă: 29X41 cm - greutate: 50 kg

1368 RON

Pui ciobanesc german Pui ciobanesc german

Pui ciobănesc german, părinți din canise recunoscute (Campina - Rock si Targoviste – Kira) in vârsta de 7 săptămâni disponibili Ianuarie 2023, vaccinați și deparazitati conform vârstei

499 RON

Obține vizibilitate mai mare Folosește promovarea VIP să ai anunțul promovat pe prima pagină

Vezi mai multe detalii